iPhone szerviz budapest

eXpertmobil - Bemutatkozunk

Csapatunk évek óta összeszokottan dolgozik annak érdekében, hogy ügyfeleink számára a maximumot nyújthassuk. Társunk ebben az iSzerelés.

eXpertmobil - iSzerelés Prémium iPhone szerviz Budapesten. Tapasztalt csapatunk a legtöbb problémát azonnal megoldja ✔

RĂłlunk

Talán közhelynek hangzik, de számunkra akkor is az elégedetten távozó ügyfél a legfontosabb! Mindig a maximumon teljesítünk, szeretjük a kihívásokat, és akár a lehetetlenig is elmegyünk, ha szerelésről van szó.


2010-ben eltökéltük, hogy olyan Apple szervizt hozunk létre, ahol – akkor még csak minden iPhone – felhasználó számára segítséget tudunk nyújtani. Korábbi fő tevékenységünk, az iPhone javítás immár kibővült, és az összes Apple készülék szervizelését vállaljuk Budapesten. Így mondhatjuk, hogy mára mi vagyunk az egyik legnagyobb és legrégebbi iPhone szerviz budapest területén.

Továbbá új és használt Apple készülékek, valamint kiegészítők széles kínálatának értékesítésével is bővítettük üzletünk tevékenységi körét. Korábbi, kisebb bolthelységünket, egy tágas, vevőink elégedettségre szolgáló, nagyobb szervizüzletbe költöztettük. Itt akár kényelmesen – pillanatnyi leterheltségünk és a munka időtartamától függően – meg is várhatja a munkálatok befejezését.

Az évek során az Alma ugyanolyan szenvedélyünkké vált, akár az ügyfelek minőségi kiszolgálása.
Valljuk, hogy az Apple termékek életünk hasznos és szerves részét jelentik,
segítségükkel egyszerűbbek a mindennapok, és éppen ezért megérdemlik a szakszerű törődést. Törődjön Apple eszközeivel!

Apple szervizüzletünk szeretettel várja, legyen szó iPhone, vagy bármilyen más készüléke javításáról!

Csapatunk

iPhone szervizünkben a legkorszerűbb diagnosztikai eszközöket használjuk. Tudásunkat a technológiai fejlődés diktálta iramban, folyamatosan bővítjük. Minden Apple készülékekkel kapcsolatos problémára a lehető leggyorsabban megtaláljuk a megfelelő megoldást.

Évek óta összetartó csapatként törekszünk arra, hogy szerviz szolgáltatásainkkal és kiegészítők értékesítésével minél kényelmesebbé és gondtalanabbá tegyük ügyfeleink életét.

Forduljon bizalommal az iPhone szerviz csapatához, ha készüléke javításra szorul, ha kicsit felturbózná, vagy ha új kell!

Szerviz

Apple termékek teljes körű javítása, szerelése Budapesten, az Üllői út 264. szám alatt. Várjuk a meghibásodott vagy karbantartást igénylő készülékeket. Garantáljuk, hogy jobb lesz, mint új korában!

Szolgáltatásaink

Ingyenes diagnosztika, a kisebb javítások, szervizünk leterheltségétől függően akár helyben is megvárhatók, de javítandó készülékekért igény szerint akár házhoz is megyünk (szervizfutár).

Készülék értékesítés

Új és használt Apple készülékek óriási kínálatával várjuk. Az új dobozos termékek mellett, használt iPhone, iPad és MacBook modellek kitűnő áron és állapotban elérhetőek nálunk 6 hónapos garanciával.

Kiegészítők

A legkülönfélébb igényekhez mérten, kitűnő árérték arányú kiegészítőket, tokokat, fóliákat, töltőket és egyéb Apple kütyüket is vásárolhat nálunk. Üzletünkben mindent megtalál, amire csak szüksége lehet!

iPhone szerviz

Minden információ a kedvenc mobilok szervizelésével kapcsolatosan

eXpertmobil Prémium iPhone szerviz Budapest könnyen megközelíthető részén. Tapasztalt csapatunk a legtöbb problémát azonnal megoldja ✔

iPad szerviz

iPad szervizeléssel kapcsolatos információk

eXpertmobil Prémium iPad szerviz Budapest könnyen megközelíthető részén. Tapasztalt csapatunk a legtöbb problémát azonnal megoldja ✔

Mac szerviz

Minden ami Macbook, iMac szervizelésével kapcsolatos

eXpertmobil Prémium Mac szerviz Budapest könnyen megközelíthető részén. Tapasztalt csapatunk a legtöbb problémát azonnal megoldja ✔