iPad Pro 2020 11 szerviz - eXpertmobil Budapest könnyen megközelíthető részén. Tapasztalt csapatunk a legtöbb problémát azonnal megoldja ✔

iPad Pro 11 (2020)

MĂ©ret / SĂşly:
Kijelző:
Kamera:
MemĂłria:
Akkumulátor:

 

247.6 x 178.5 x 5.9 mm / 471g
11″ – 2388 x 1668
12MP – 2160p
6GB RAM – Apple A12Z Bionic
Lítium Polymer akkumulátor

iPad Pro 11 (2020) érintő üveg csere

Érdeklődjön
iPad készülékek esetén az érintőüveg és az LCD panel is külön cserélhető alkatrész, ha nem egybeépített. Ez esetben ha az LCD sértetlen, akkor csak az érintő üveget cseréljük ki. Az érintőüveg cseréjének időtartama viszonylag hosszadalmas művelet, a ragasztás megfelelő megkötése miatt legalább 3 órát vesz igénybe.

iPad Pro 11 (2020) kijelző csere

Érdeklődjön
A leggyakorabban törött kijelzőket cserélünk ügyfeleink számára. Fontos ezzel kapcsolatosan tudni, hogy csak a legjobb minőségű kijelzőket építjük be a készülékekben, valamint kijelző csere esetében nem csak az üveget, az egész kijelzőt cseréljük a maximális minőség és hosszútávú tökéletes működés érdekében.

iPad Pro 11 (2020) hátlap csere

Érdeklődjön
Gyakori sérülés az erős fizikai hatás eredényeképpen a hátlap repedése, deformálódása. Az ilyen esetekben, ha szerencsénk van, akkor egy hátlap cserével megússzuk a dolgot és más alkotó elem nem sérül, de sajnos sok esetben ilyenkor a kijelző és sérül, így annak cseréje is javasolttá válik. Bevizzsgálás után javaslatot teszünk a hátlap cserére és jelezzük, ha más alkatrészek is sérültek.

iPad Pro 11 (2020) akkumulátor csere

Érdeklődjön
Vártalanul kikapcsola az iPad, pedig az előbb még 30-40%os töltöttségen volt? Nem bírja már olyan sokáig, mint azt korábban megszokott volt? Lassan tölt és gyorsan merül? Az ilyen esetekben szinte mindig akkumulátor csere lesz a megoldás.

iPad Pro 11 (2020) töltéscsatlakozó szalagkábel csere

Érdeklődjön
A töltécsatlakozó szalagkábel cseréje azokban az esetekben elkerülhetetlen, ha a készülék töltésével adódnak gondok. Amikor a készülék nehezen vagy egyáltalán nem veszi fel a töltést, emellett nem sikerül csatlakoztatni a számítógéphez sem, vagy akár a fülhallgatóval is gondok támadnak, akkor érdemes szakemberhez fordulni.

iPad Pro 11 (2020) bekapcsolĂł gomb csere

Érdeklődjön
Használat közben olyan érzés, mintha "beesett volna" a gomb? Esetleg mozog, olyan érzés, mintha rossz lenne? A leggyakoribb jelensége a hibának, hogy a bekapcosló gomb nem, vagy csak ritkábban oldja fel a képernyőt.

iPad Pro 11 (2020) hátsó kamera csere

Érdeklődjön
Homályos képet készít iPhone-od? Vagy épp a blende nem nyílik fotózáskor? A hátsó kamera cseréje a megoldás ezen jelenségekre. Előfordulhat, hogy meghibásodása esetén az előlapi kamera sem fog reagálni.

iPad Pro 11 (2020) ultrahangos tisztítás

5.900 Ft
Beázott a kedvenc iPad készüléked? Hozd be, vagy küld el hozzánk azonnal! Szakszerűen tisztítjuk, hogy a belső alkotó elemeket ne rongálja meg az oxidáció! Egy beázott elektronikai eszköz esetében az újboli bekapcsoláskor a sértetlen feszültségmentes elemek is sérülhetnek, ami akár alaplap cseréhez is vezethet.

iPad Pro 11 (2020) adatmentés

3.000 Ft
Vállaljuk sérült, beázott készülékek adatmentését, ha a sérülés mértéke megengedi, illetve az adatok még visszanyerhetők. Vállalunk továbbá adatköltöztetést iOS és iOS (iPhone, iPad), vagy iOS és Android készülék között, nálunk és máshol vásárolt készülékekre is.

iPad Pro 11 (2020) Szoftverezés

3.000 Ft
Nem a megszokott módon működik az iPad? Furcsaságokat csinál? Netán az Apple ID-vel adódtak rpoblémák? Szoftveres problémáiban is segítünk.

Miért ránk bízza kedvenc készülékét?

eXpertmobil Prémium iPhone szerviz Budapest könnyen megközelíthető részén. Tapasztalt csapatunk a legtöbb problémát azonnal megoldja ✔