iPhone 6s Plus - eXpertmobil szerviz Budapest könnyen megközelíthető részén. Tapasztalt csapatunk a legtöbb problémát azonnal megoldja ✔

iPhone 6s Plus

Megjelenés:
MĂ©ret / SĂşly:
Kijelző:
Kamera:
MemĂłria:
Akkumulátor:

2015.09.09
158.2 x 77.9 x 7.3 mm / 192g
5.5″ – 1080 x 1920
12MP – 2160p
2GB RAM – Apple A9
2750mAh 

iPhone 6s Plus kijelző csere

Gyári: 24.900 Ft | Utángyártott: 15.900
A leggyakorabban törött kijelzőket cserélünk ügyfeleink számára. Fontos ezzel kapcsolatosan tudni, hogy csak a legjobb minőségű kijelzőket építjük be a készülékekben, valamint kijelző csere esetében nem csak az üveget, az egész kijelzőt cseréljük a maximális minőség és hosszútávú tökéletes működés érdekében.

iPhone 6s Plus hátlap csere

18.900 Ft
Gyakori sérülés az erős fizikai hatás eredényeképpen a hátlap repedése, deformálódása. Az ilyen esetekben, ha szerencsénk van, akkor egy hátlap cserével megússzuk a dolgot és más alkotó elem nem sérül, de sajnos sok esetben ilyenkor a kijelző és sérül, így annak cseréje is javasolttá válik. Bevizzsgálás után javaslatot teszünk a hátlap cserére és jelezzük, ha más alkatrészek is sérültek.

iPhone 6s Plus akkumulátor csere

19.900 Ft 9.500 Ft
Vártalanul kikapcsola a telefon, pedig az előbb még 30-40%os töltöttségen volt? Nem bírja már olyan sokáig, mint azt korábban megszokott volt? Lassan tölt és gyorsan merül? Az ilyen esetekben szinte mindig akkumulátor csere lesz a megoldás.

iPhone 6s Plus töltéscsatlakozó szalagkábel csere

12.900 Ft
A töltécsatlakozó szalagkábel cseréje azokban az esetekben elkerülhetetlen, ha a készülék töltésével adódnak gondok. Amikor a készülék nehezen vagy egyáltalán nem veszi fel a töltést, emellett nem sikerül csatlakoztatni a számítógéphez sem, vagy akár a fülhallgatóval is gondok támadnak, akkor érdemes szakemberhez fordulni.

iPhone 6s Plus közelségérzékelő /szenzorflex/ csere

11.900 Ft
A közelségérzékelő, vagy fényérzékelő meghibásodásakor a képernyő a fülünkhöz emelve nem sötétül el, ebből adódóan beszélgetés közben benyomódhatnak a képernyőn gombok, további kellemetlenségeket okozva.

iPhone 6s Plus csengőhangszóró csere

8.900 Ft
Nem hallani, ha hívnak? Tele vagy értesítéssel, pedig nem vagy lenémítva? Ha telefonhívás közben kihangosításnál sem ad ki hangot, akkor jó eséllyel a csengőhangszórója hibásodott meg.

iPhone 6s Plus hangerő/némító gomb szalagkábel csere

13.900 Ft
Használat közben olyan érzés, mintha "beesett volna" a hangerő? A némítógomb állandóan mozog? Ez esetben a szalagkábel cseréje lesz a megfelelő megoldás.

iPhone 6s Plus bekapcsolĂł gomb csere

13.900 Ft
Használat közben olyan érzés, mintha "beesett volna" a gomb? Esetleg mozog, olyan érzés, mintha rossz lenne? A leggyakoribb jelensége a hibának, hogy a bekapcosló gomb nem, vagy csak ritkábban oldja fel a képernyőt.

iPhone 6s Plus beszédhangszóró csere

9.900 Ft
Beszélgetés közben nem hallani rendes a hívó, vagy épp a hívott felet? Ez amiatt lehetsége,s hogy a beszédhangszóróba bejutott porszemek a különböző hangfrekvenciákra rezonálva kilyukasztották a hangszóró membránját, így az már nem fog a korábban megszokott módon működni, cseréje szükséges.

iPhone 6s Plus hátsó kamera csere

14.900 Ft
Homályos képet készít iPhone-od? Vagy épp a blende nem nyílik fotózáskor? A hátsó kamera cseréje a megoldás ezen jelenségekre. Előfordulhat, hogy meghibásodása esetén az előlapi kamera sem fog reagálni.

iPhone 6s Plus hátsó kamera lencse csere

8.500 Ft
Ha megsérül a hátsó kamera lencséje, akkor lehetetlen a korábbi sérülés előttihez hasonlóan szép képeket készíteni az iPhone-nal. Így a lencsék cseréje válik szükségessé.

iPhone 6s Plus Homeflex csere

9.900 Ft
Ha a home gomb használatkor nem reagál, vagy csak néha, néha erős nyomásra működik, akkor beázás, vagy koszolódás miatt cserére szorul. Akkor szokott még a jelenség jelentkezni, ha a hozzá tartozó kábel sérül. A home gomb cseréjével az ujjlenyomat olvasás funkció sajnos elveszik.

iPhone 6s Plus rezgőmotor csere

8.900 Ft
Ha a rezdőmotor nem működik megfelelően, akkor hívások, értesítések folyamán az iPhone egyáltalán nem rezeg. A csere 15 percet vesz igénybe.

iPhone 6s Plus töltésvezérlő IC csere

19.900 Ft
A töltésvezérlő IC cseréje akkor szükséges, ha az eszköz töltésével kapcsolatosan hibák lépnek fel, de az akkumulátor tökéletesen működik. Ilyen hibák lehetnek: az akku töltöttség kijelzése nem valós, vagy épp ugrál az érték. Teljes merülés után nem tölt fel a készülék. A lightning kábel csak egyik felére tölt. A készülék töltést jelez, de mégsem töltődik az akku.

iPhone 6s Plus ultrahangos tisztítás

5.900 Ft
Beázott a kedvenc iPhone készüléked? Hozd be, vagy küld el hozzánk azonnal! Szakszerűen tisztítjuk, hogy a belső alkotó elemeket ne rongálja meg az oxidáció! Egy beázott elektronikai eszköz esetében az újboli bekapcsoláskor a sértetlen feszültségmentes elemek is sérülhetnek, ami akár alaplap cseréhez is vezethet.

iPhone 6s Plus adatmentés

3.000 Ft
Vállaljuk sérült, beázott készülékek adatmentését, ha a sérülés mértéke megengedi, illetve az adatok még visszanyerhetők. Vállalunk továbbá adatköltöztetést iOS és iOS (iPhone, iPad), vagy iOS és Android készülék között, nálunk és máshol vásárolt készülékekre is.

iPhone 6s Plus Szoftverezés

3.000 Ft
Nem a megszokott módon működik a telefon? Furcsaságokat csinál? Netán az Apple ID-vel adódtak rpoblémák? Szoftveres problémáiban is segítünk.

Miért ránk bízza kedvenc készülékét?

eXpertmobil Prémium iPhone szerviz Budapest könnyen megközelíthető részén. Tapasztalt csapatunk a legtöbb problémát azonnal megoldja ✔