iPhone X szerviz - eXpertmobil szerviz Budapest könnyen megközelíthető részén. Tapasztalt csapatunk a legtöbb problémát azonnal megoldja ✔

iPhone X

Megjelenés:
MĂ©ret / SĂşly:
Kijelző:
Kamera:
MemĂłria:
Akkumulátor:

2017.11.03
143.6 x 70.9 x 7.7 mm / 174g
5.8″ – 1125 x 2436
12MP – 2160p
3GB RAM – Apple A11 Bionic
2716mAh 

iPhone X kijelző csere

Gyári: 68.000 Ft | Utángyártott: 37.000 Ft
A leggyakorabban törött kijelzőket cserélünk ügyfeleink számára. Fontos ezzel kapcsolatosan tudni, hogy csak a legjobb minőségű kijelzőket építjük be a készülékekben, valamint kijelző csere esetében nem csak az üveget, az egész kijelzőt cseréljük a maximális minőség és hosszútávú tökéletes működés érdekében.

iPhone X hátlap csere

Gyári: 47.000 Ft | Utángyártott: 20.000 Ft
Gyakori sérülés az erős fizikai hatás eredényeképpen a hátlap repedése, deformálódása. Az ilyen esetekben, ha szerencsénk van, akkor egy hátlap cserével megússzuk a dolgot és más alkotó elem nem sérül, de sajnos sok esetben ilyenkor a kijelző és sérül, így annak cseréje is javasolttá válik. Bevizzsgálás után javaslatot teszünk a hátlap cserére és jelezzük, ha más alkatrészek is sérültek.

iPhone X akkumulátor csere

15.900 Ft
Vártalanul kikapcsola a telefon, pedig az előbb még 30-40%os töltöttségen volt? Nem bírja már olyan sokáig, mint azt korábban megszokott volt? Lassan tölt és gyorsan merül? Az ilyen esetekben szinte mindig akkumulátor csere lesz a megoldás.

iPhone X akkumulátor újraragasztása

4.900 Ft
Kotyog a házban az akkumulátor? Lötyög, érezhetően elmozdult? Ez abban az esetben megtörténhet, ha a gyári ragasztás elenged, elöregedik. Ez akkor fordulhat elő, ha a készüléket nagyon meleg helyen hagyták, például autóban napon. Ez a művelet kiemelten fontos, mivel az akkumulátor elmozdulása a többi alkotó elemet is károsíthatja.

iPhone X töltéscsatlakozó szalagkábel csere

16.900 Ft
A töltécsatlakozó szalagkábel cseréje azokban az esetekben elkerülhetetlen, ha a készülék töltésével adódnak gondok. Amikor a készülék nehezen vagy egyáltalán nem veszi fel a töltést, emellett nem sikerül csatlakoztatni a számítógéphez sem, vagy akár a fülhallgatóval is gondok támadnak, akkor érdemes szakemberhez fordulni.

iPhone X közelségérzékelő /szenzorflex/ csere

24.900 Ft
A közelségérzékelő, vagy fényérzékelő meghibásodásakor a képernyő a fülünkhöz emelve nem sötétül el, ebből adódóan beszélgetés közben benyomódhatnak a képernyőn gombok, további kellemetlenségeket okozva.

iPhone X csengőhangszóró csere

14.900 Ft
Nem hallani, ha hívnak? Tele vagy értesítéssel, pedig nem vagy lenémítva? Ha telefonhívás közben kihangosításnál sem ad ki hangot, akkor jó eséllyel a csengőhangszórója hibásodott meg.

iPhone X Taptic Engine (rezgőmotor) csere

17.900 Ft
Ha a rezdőmotor nem működik megfelelően, akkor hívások, értesítések folyamán az iPhone egyáltalán nem rezeg. A csere 15 percet vesz igénybe.

iPhone X bekapcsolĂł gomb csere

19.900 Ft
Használat közben olyan érzés, mintha "beesett volna" a gomb? Esetleg mozog, olyan érzés, mintha rossz lenne? A leggyakoribb jelensége a hibának, hogy a bekapcosló gomb nem, vagy csak ritkábban oldja fel a képernyőt.

iPhone X beszédhangszóró csere

14.900 Ft
Beszélgetés közben nem hallani rendes a hívó, vagy épp a hívott felet? Ez amiatt lehetsége,s hogy a beszédhangszóróba bejutott porszemek a különböző hangfrekvenciákra rezonálva kilyukasztották a hangszóró membránját, így az már nem fog a korábban megszokott módon működni, cseréje szükséges.

iPhone X hátsó kamera csere

24.900 Ft
Homályos képet készít iPhone-od? Vagy épp a blende nem nyílik fotózáskor? A hátsó kamera cseréje a megoldás ezen jelenségekre. Előfordulhat, hogy meghibásodása esetén az előlapi kamera sem fog reagálni.

iPhone X hátsó kamera lencse csere

12.900 Ft
Ha megsérül a hátsó kamera lencséje, akkor lehetetlen a korábbi sérülés előttihez hasonlóan szép képeket készíteni az iPhone-nal. Így a lencsék cseréje válik szükségessé.

iPhone X ultrahangos tisztítás

5.900 Ft
Beázott a kedvenc iPhone készüléked? Hozd be, vagy küld el hozzánk azonnal! Szakszerűen tisztítjuk, hogy a belső alkotó elemeket ne rongálja meg az oxidáció! Egy beázott elektronikai eszköz esetében az újboli bekapcsoláskor a sértetlen feszültségmentes elemek is sérülhetnek, ami akár alaplap cseréhez is vezethet.

iPhone X adatmentés

3.000 Ft
Vállaljuk sérült, beázott készülékek adatmentését, ha a sérülés mértéke megengedi, illetve az adatok még visszanyerhetők. Vállalunk továbbá adatköltöztetést iOS és iOS (iPhone, iPad), vagy iOS és Android készülék között, nálunk és máshol vásárolt készülékekre is.

iPhone X Szoftverezés

3.000 Ft
Nem a megszokott módon működik a telefon? Furcsaságokat csinál? Netán az Apple ID-vel adódtak rpoblémák? Szoftveres problémáiban is segítünk.

Miért ránk bízza kedvenc készülékét?

eXpertmobil Prémium iPhone szerviz Budapest könnyen megközelíthető részén. Tapasztalt csapatunk a legtöbb problémát azonnal megoldja ✔